Chat with us, powered by LiveChat
De ce QuickVolt?
 • Vehicul eco
  Fiind echipat cu o baterie ecologică Li-Ion sigură și reîncarcabilă, trotinetele QuickVolt nu poluează aerul și nu creează efect de seră în timpul utilizării. Este bine atât pentru sănătatea ta cât și a mediului.
 • Eficiență energetică ridicată
  În timp ce cu un vehicul pe combustibil te poți deplasa 10km cu 6RON/l de combustibil, cu trotinetele QuickVolt te poți deplasa mai mult de 300km cu aceeași bani.
 • Portabilitate și versatilitate
  Trotineta electrică QuickVolt este pliabilă și compactă. Poate fi luată oriunde, depozitată sub biroul de la serviciu, sub un scaun într-o cafenea, la picioarele tale într-un tren/metrou sau chiar în portbagajul mașinii tale. Este perfectă pentru parcurgerea ultimilor kilometrii după ce ați călătorit cu mijlocul de transport în comun sau ați parcat mașina într-un loc îndepărtat.
 • Încărcare oriunde
  Trotinetele QuickVolt pot fi încărcate oriunde la o priză normală, fie acasă, la birou sau la o cafenea. Mai puține opriri pentru încărcare înseamna mai puține întreruperi în viața ta.
 • Efort fizic scăzut
  Călătorind cu o trotinetă electrică necesită efort fizic mult mai redus decât pedalatul unei bicilete sau mersul pe jos, astfel încât puteți simți briza fără un strop de transpirație și totuși să arătați și să miroșiți proaspăt la sosire, ceea ce este absolut necesar în cazul întâlnirilor de la birou.
 • Siguranță și control
  Design-ul trotinetelor QuickVolt, cu centrul de gravitație la o înălțime scăzută, permite învățarea foarte ușor si în condiții de siguranță. Dispune de asemenea de ghidon pentru a te putea susține și frâne pentru a o putea încetini oricând, pentru a avea întotdeauna control complet.
 • Rapiditate
  Indiferent de momentul zilei, te poți urca rapid pe trotinetă pentru a porni la o întâlnire de cafea, o oprire la supermarket , o vizită la biroul dumneavoastră îndepărtat sau campusul facultății. Eliminați timpul pierdut pentru găsirea locului de parcare și mergeți direct la destinație.
 • Bucurie și plăcere
  Trotinetele electrice QuickVolt se deplasează cu o viteză potrivită pentru a putea admira peisajele, fără nici un efort. Vă va aduce un plus de distracție zilnică și vă va anima călătoriile de weekend către parcuri și plaje. Stilul său unic cu siguranță va întoarce capete și va ieși în evidență.
 • Confort sporit
  Datorită suspensiilor sofisticate și performante, trotinetele electrice QuickVolt îți vor asigura o călătorie foarte plăcută și confortabilă, astfel încât nici o denivelare sau drum stricat nu îți vor strica buna dispoziție.