Chat with us, powered by LiveChat

Noi Suntem Echipa QuickVolt!

Noi, QuickVolt, dorim să păstrăm mediul într-un mod interesant și distractiv.

Noi credem că, mai degrabă decât moștenirea planetei de la strămoșii noștri, generația noastră doar o împrumută temporar de la generațiile viitoare. Prin urmare, promovăm acte de „verde” pentru că este un lucru corect și responsabil.

Misiunea noastră la QuickVolt este de a oferi alternative ecologice la actualele norme care diminuează consumul de energie și care periclitează mediul. Nu vrem să ne îndeplinim misiunea bazându-ne pe organizații de caritate sau guvernamentale. Dorim să construim o afacere durabilă, astfel încât viitorii antreprenori să poată fi inspirați și să nu se teamă să se alăture cauzei.

Ne-am străduit să inovăm, să dezvoltăm și să surprindem cele mai strălucite idei din întreaga lume și încercăm, de asemenea, să construim modelele de afaceri potrivite pentru a le aduce direct utilizatorilor finali. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că produsele noastre sunt practice și accesibile.

Să luăm trotineta electrică QuickVolt ca exemplu:

Un studiu național arată că 50% din călătoriile zilnice ale șoferilor sunt de 5 km sau mai puțin, însă majoritatea aleg să conducă mașina, singuri fiind (chiar și un SUV!). Propunem o soluție eco-friendly, eficientă și compactă într-o trotinetă electrică. Nu numai că poate face acest lucru în aceste situații, dar este și mult mai ieftin, mai rapid și mai distractiv pentru dumneavoastră și mai puțină congestie a traficului, poluare și emisii de CO2 pentru toți. Cu economiile de energie, timp, taxe de parcare și prețul scăzut al prețului, trotineta electrică practic își recuperează banii singură cu doar câteva luni de utilizare.

Vom susține întotdeauna utilizarea de trotinete electrice, indiferent dacă alegeți unul dintre modelele noastre de ultimă oră sau un produs de la un concurent. Asta pentru că ne-am dat seama – și sperăm că vă veți da seama și voi – că, împreună cu salvarea atât a mediului înconjurător, cât și salvarea de economii în portofelul dumneavoastră., călătoria cu o trotinetă electrică va aduce zâmbete pe fața dumneavoastră și a generațiilor viitoare.

Aceasta este misiunea noastră la QuickVolt și suntem porniți să vă oferim acest lucru și dumneavoastră.