Chat with us, powered by LiveChat
 • CARE ESTE DISTANTA PE CARE O POT PARCURGE AVAND BATERIA COMPLET INCARCATA?

  Se pot parcurge pana la 60km, in functie de model, avand in vedere ca autonomia poate varia in functie de greutatea calatorului , de stilul de condus, de teren, viteza vantului si de presiunea din pneuri.

  *- Autonomia produsului este testata in spatiu inchis, cu o greutate de 65-70kg (1,75 m H), viteza constanta de 20-25km/h sau mod eco, temp exterioara 20-25 grade, vant sub 15km/h.

 • CARE ESTE TIMPUL DE ÎNCĂRCARE AL BATERIEI?

  Utilizând o priza normală, timpul de încărcare al bateriei este între 4-30 ore , in functie de model.

 • VITEZA ESTE LIMITATĂ?

  Viteza trotinetei electrice QuickVolt este variabilă, se poate atinge o viteză maximă de 110km/h, in functie de model, limitata electronic la max.25km/h pentru a se supune reglementarilor legii HG 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000. Potrivit Codului rutier, pentru vehiculele electrice care pot circula cu viteze sub 25 km/h NU este necesar permis de conducere categoria AM.

 • CÂT DE UȘOR ESTE SĂ FRÂNEZI?

  Trotinetele QuickVolt dispun de frane pe tambur sau pe disc , in functie de model, asistate si de o frana electronica ce se poate regla pe 5 trepte . Trotinetele Sparky Boost dispun de frane magnetice fata si frane mecanice spate.

 • CARE ESTE GARANTIA PRODUCATORULUI?

  -Garanția trotinetelor electrice comercializate pe site-ul nostru este de 6 luni pentru baterie si 12 luni pentru restul componentelor .

  Notă! Vă rugăm să încărcați bateria o dată la trei luni, chiar dacă nu mai utilizați trotineta electrică, pentru a menține bateria funcțională și a-i prelungi viața.

 • CUM POT CURATA TROTINETA?

  Inainte de a curata trotineta electrica, asigurati-va ca aceasta este oprita si deconectata de la priza electrica. Inchideti portul de incarcare pentru a reduce sansele ca apa sa intre in aceasta zona, cauzand daune sau socuri electrice.

  Indepartati murdaria sau praful cu o carpa umeda. Pentru murdaria care nu se curata utilizati o periuta si frecati zona cu aceasta. Stergeti apoi cu o carpa umeda.

  Nu utilizati alcool, benzina sau alte substante corozive pentru a curata trotineta.

  Nu stropiti niciodata trotineta cu apa direct din furtun.

  Depozitarea trotinetei se face in interior, intr-un loc uscat si racoros.

 • CUM SE INCARCA TROTINETA?

  Asigurati-va ca trotineta electrica este OPRITA, apoi conectati incarcatorul extern la trotineta si conectati incarcatorul la priza electrica.

  Prima incarcare -Este important sa incarcati complet bateria inainte de prima utilizare a trotinetei electrice.

  NU incarcati bateriile la temperaturi sub 5 grade C sau peste 40 grade C. Bateria se poate opri din procesul de incarcare.

  Daca bateria nu este incarcata pentru o perioada lunga de timp, este posibil sa nu mai poata fi utilizata. O baterie complet incarcata se va descarca complet in 120 pana la 180 zile chiar si fara utilizare. Deteriorarile de aceasta natura nu sunt acoperite de garantie.

  IMPORTANT: Incarcati intodeauna acumulatorul trotinetei electrice inainte de a fi complet epuizat.Incarcarea excesiva scurteaza durata de viata a bateriei.

 • CE MASURI DE SIGURANTA SE IMPUN LA UTILIZAREA TROTINETEI ELECTRICE?

  Purtati intodeauna echipament de protectie precum: casti de protectie cu certificate de siguranta, manusi, cotiere si genunchiere.

  Nu circulati cu trotineta electrica pe terenuri accedentate, nepavate sau neuniforme. Nu circulati cu trotineta electrica pe suprafete inghetate, pe zapada sau pe apa.

  Trotinetele electrice nu sunt potrivite pentru utilizatori sub 16 ani sau peste 60 ani. Minorii trebuie supravegheati atunci cand folosesc trotineta electrica.

  Nu utilizati trotineta in timpul zilelor ploioase.

  Evitati utilizarea trotinete in timpul zilelor reci de iarna.

  Nu utilizati trotineta atunci cand va aflati sub influenta alcoolului sau a substantelor interzise.

  Inainte de a porni la drum, verificati intodeauna daca toate piulitele si suruburile sunt pozitionate corect si in siguranta; verificati intodeauna presiunea din roti si daca anvelopele nu sunt uzate.Verificati intodeauna daca franele functioneaza corespunzator.

  Este responsabilitatea dumneavoastra sa cunoasteti si sa respectati legile care reglementeaza utilizarea trotietelor electrice in Romania.

  CARE ESTE DISTANTA PE CARE O POT PARCURGE AVAND BATERIA COMPLET INCARCATA?

  Se pot parcurge pana la 60km, in functie de model, avand in vedere ca autonomia poate varia in functie de greutatea calatorului , de stilul de condus, de teren, viteza vantului si de presiunea din pneuri.

  *- Autonomia produsului este testata in spatiu inchis, cu o greutate de 65-70kg (1,75 m H), viteza constanta de 20-25km/h sau mod eco, temp exterioara 20-25 grade, vant sub 15km/h.