Chat with us, powered by LiveChat

Pentru a achita produsele comandate pe www.quickvolt.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

  • Plata numerar sau ramburs
  • Plata online cu card bancar
  • Ordin de plata
  • Plata in rate fara dobanda cu card de cumparaturi
  • Plata numerar/ramburs
  • Plata se face in lei, integral, la livrare, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.
  • Credit online prin finantare TBI CREDIT.
Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Magazinul online www.quickvolt.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de QuickVolt, in urma confirmarii comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Pe site-ul www.quickvolt.ro poti achita comenzile in rate fara dobanda, in functie de cardul tau de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Vezi mai jos numarul standard de rate pentru fiecare banca, precum si campaniile punctuale.

Prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplicaa aicisi platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile

comision zero la toate cumparaturile plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila

0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai 6 RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.quickvolt.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobanda”. Cardurile de credit BCR înrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

MasterCard GOLD EUR

EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata „Plata online prin card bancar”, introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

Aplica acum pe www.bcr.ro sau

Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

alegi produsele dorite

alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in maxim 6 rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in maxim 6 rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe www.quickvolt.ro si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

Visa Exact

Visa Exclusive Gold

Visa Business Standard

Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

Alegi optiunea de plata „Online prin card bancar”

Introduci datele cardului

Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” furnizat de Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

Prin card de credit emis de Credit Europe Bank

Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;

Suntem pe piata de 14 ani in Romania;

Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;

Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

Prin CardAvantaj beneficiezi de 6 rate fara dobanda sau plata integrala, pentru orice produs de pe site-ul www.quickvolt.ro.

Prin card de credit emis de Garanti Bank

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu CIP din România care îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături la orice comerciant din ţară sau străinătate care afişează sigla MasterCard.

Cu Bonus Card vei beneficia de bonus, de rate fără dobândă și de una dintre cele mai mari rețele de parteneri din România.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, activând la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău.

Poţi plăti în până la 6 rate fără dobândă pe www.quickvolt.ro cu Bonus Card!

*pentru plata integrală a datoriei curente

 

Plata in rate prin intermediul creditului online de la partenerii TBI CREDIT, TBI Pay.

Start la cumparaturi !