Chat with us, powered by LiveChat
  1. ASPECTE GENERALE

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

S.C. ELECTRIC WHEELS S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare.

Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.

 

2.DEFINITII
Termenii si conditiile generale se vor aplica :
– tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ELECTRIC WHEELS S.R.L., prin intermediul magazinului virtual www.quickvolt.ro catre cumparator si pot fi modificate numai cu acordul scris al ambelor parti.
– tuturor persoanelor, companiilor sau altor entitati juridice care furnizeaza telefonic sau online informatii personale in scopul achizitiei de produse si servicii prin intermediul magazinului virtual www.quickvolt.ro, al caror demers nu s-a materializat in mod obligatoriu intr-o comanda.

Termenii utilizati vor insemna:
Cumparator
 – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – societatea comerciala ELECTRIC WHEELS S.R.L., avand sediul social in Otopeni, str. Marasesti, nr. 14A, et. 2, ap. 10, Biroul nr. 1, jud. Ilfov,  nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/33/2019, CIF 40373629.
Solicitant – persoana fizica, companie au alta entitate juridica pe numele careia i s-au emis o oferta, o proforma , o comanda nefinalizata.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2.DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.quickvolt.ro , Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
2.1 Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
2.2 Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
2.3 Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

În cazul unei erori IT, manuale, tehnice sau orice alt tip de eroare care ar putea duce la o modificare substanțială, neprevăzută de QuickVolt / Electric Wheels SRL, a prețului de vânzare cu amănuntul, ceea ce îl face exorbitant sau clar derizoriu, comanda de achiziție va fi luată în considerare invalida și anulata, iar suma plătită de CLIENT va fi rambursată în termen de 14 zile din ziua anulării.

3.EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
3.1 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
3.2 Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat; de asemenea, din considerente tehnice, imaginile produselor au character informativ, pot diferi de realitate si pot contine accesorii neilustrate.
3.3 Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vis-a-vis de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „Contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4.CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii , cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5.DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a ELECTRIC WHEELS SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale de tip newsletter, pe adresa de e-mail a Cumparatorului respectiv a Solicitantului. Cumparatorul respectiv Solicitantul pot renunta oricand la primirea ofertelor promotionale, urmand instructiunile de dezabonare primate pe e-mail sau prezentate pe www.quickvolt.ro

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prevederile acestui punct se completeaza cu prevederile rubricii ” Politica de confidentialitate” a site-ului www.quickvolt.ro

Adresa de e-mail pentru raportarea problemelor legate de proprietatea intelectuala este : contact@quickvolt.ro

6.TERMENE SI PENALITATI
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 4 zile lucratoare.

7.FACTURARE – PLATI
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

8.RISCURI SI RESPONSABILITATI
8.1 Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

8.2 Transport – Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si a Serviciilor pe teritoriul Romaniei.

9.ACCEPTARE
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate

10.GARANTII
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.quickvolt.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor vandute si livrate de www.quickvolt.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, fie sunt emise de catre ELECTRIC WHEELS SRL.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@quickvolt.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

11.TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inaintea semnarii de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

12.RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

13.DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul www.quickvolt.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Pot aparea insa diverse erori.

De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

14.FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15.LEGEA APLICABILA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

16.INFORMATII PRIVIND DEE
Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 – privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

– clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;

– colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;

– clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie

Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X.

Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.

17.PREVEDERI DIVERSE
Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Fiind de acord cu prezentul document, utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

 

  1. RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) , conform Legii 249/2015 CU ambalajul original . Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea procedurii de returnare supusa unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.
Diminuarea se aplica intre 10%-90% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client dupa receptionarea, igienizarea si evaluarea produselor modificate.

Rambursarea sumei achitate:
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii ELECTRIC WHEELS SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
SC ELECTRIC WHEELS SRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC ELECTRIC WHEELS SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : contact@quickvolt.ro , in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
– Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
– Produse aduse pe comenzi speciale.

– Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notifica SC ELECTRIC WHEELS SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse.

 

19.PREVEDERI DIVERSE
Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

 

  1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Compania care administreaza site-ul www.quickvolt.ro  este SC ELECTRIC WHEELS SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/33/2019 si avand Codul Unic de Inregistrare: 40373629.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. SC ELECTRIC WHEELS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

Informatii Personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.quickvolt.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul „Login”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC  ELECTRIC WHEELS SRLnu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Securitatea Datelor Personale

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC ELECTRIC WHEELS SRL care este inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal cu numar 35257.

 

Accesarea www.quickvolt.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie colectate, pastrate si prelucrate de SC ELECTRIC WHEELS SRL in scopurile definite mai jos.

Refuzul utilizatorilor de a furniza datele personale determina neprocesarea de catre SC ELECTRIC WHEELS SRL a comenzilor sau a cererilor de oferta.

 

Scopul colectarii datelor personale

Datele personale sunt colectate, pastrate si prelucrate de SC ELECTRIC WHEELS SRL in urmatoarele scopuri

–      Indeplinirea prevederilor contractuale pentru furnizarea produselor comandate in urma lansarii comenzilor in magazinul online www.quickvolt.ro

–      Intocmirea documentelor fiscale necesare derularii contractului de vanzare la distanta

–      Transmiterea informarilor prin SMS si / sau email, privind starea comenzilor plasate

–      Realizarea de rapoarte statistice privind produsele comandate si accesarea paginii web din site-ul www.quickvolt.ro

–      Transmiterea de informatii publicitare prin email sau SMS cu privire la produse similare celor comandate sau cu privire la alte produse din portofoliul ELECTRIC WHEELS SRL ori evenimente organizate de ELECTRIC WHEELS SRL

 

Durata colectarii datelor personale

Datele colectate sunt pastrate in baza de date SC ELECTRIC WHEELS SRL timp de 10 ani sau pana la solicitarea utilizatorului privind stergerea acestora conform drepturilor prevazute de regulamentul 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. In cazul datelor folosite pentru emiterea documentelor fiscale sau garantiilor, perioada minima de colectare a datelor se supune legislatiei in vigoare.

 

Datele personale colectate

ELECTRIC WHEELS SRL colecteaza minimul de date necesare derularii contractelor de tip vanzare la distanta si oferirea unei experiente cat mai bune de cumparare pe site-urile de prezentare sau de inregistrare a comenzilor.

Datele personale colectate la inregistrarea unei comenzi sunt: numele, adresa de livrare, adresa de facturare (daca este diferita de adresa de livrare), numarul de telefon, adresa de email. In plus, in cazul comenzilor realizate de persoane juridice, sunt colectate datele de identificare necesare intocmirii documentelor fiscale (nume companie, cod fiscal, numar de inregistrare la registrul comertului, cont bancar). In cazul in care utilizatorul solicita returnarea produsului in termenul legal de 14 zile, se vor colecta, in plus, date necesare realizarii platilor reprezentand contravaloarea produselor returnate, respectiv contul bancar si numele titularului de cont.

ELECTRIC WHEELS SRL foloseste serviciul Google Analytics si colecteaza date necesare contorizarii accesului pe paginile site-urilor de prezentare sau de colectare a comenzilor. In cazul in care utilizatorul nu doreste contorizarea accesului sau prin serviciul Google Analytics, se poate folosi instrumentul dezvoltat in acest scop de Google (GoogleAnalytics Opt-out Browser Ad-on)

ELECTRIC WHEELS SRL foloseste servicii de tip afiliere si colecteaza date necesare actiunilor vizitatorilor dupa ce au interactionat cu o reclama de pe un site extern.

ELECTRIC WHEELS SRL foloseste cookie-uri pentru activarea unor functii de baza precum navigarea in paginile site-ului si accesul la zonele securizate(contul de client), pentru imbunatatirea experientei utilizatorului si pentrucolectare de date in scop statistic

 

 

Cookie-uri pentru activarea unor functii de baza

csrf_cookie_name  si  ci_session        -pentru urmarirea desfasurarii unei sesiuni de lucru

 

Cookie-uri pentru colectare de date in scop statistic

_ga      pentru inregistrarea de date statistice in Google Analytic

_gid     pentru inregistrarea de date statistice in Google Analytic

_gat     utilizat de GoogleAnalytics pentru a impiedica inregisrarea prea frecventa a evenimentelor

_pk_id.1.b46f  pentru colectarea unor statistici anonime precum timpul petrecut pe site

campanie_cookie         utilizat pentru masurarea interactiunii cu bannere de promovare postate pe site-ul propriu

 

Cookie-uri pentru scopuri de marketing

Cookie_profitshare_sesid        pentru inregistrarea actiunilor vizitatorilor dupa ce au interactionat cu o reclama de pe un site extern

__cfduid                                  pentru identificarea clientilor pe baza IP-ului

xtd_parent_url             pentru inregistrarea actiunilor vizitatorilor dupa ce au interactionat cu o reclama de pe un site extern

IDE                              pentru inregistrarea actiunilor vizitatorilor dupa ce au interactionat cu o reclama de tip Adwords

fr                                  utilizat de Facebook pentru a livra produsede marketing

 

Transmiterea datelor personale tertilor

Datele personale colectate sunt transmise, doar in scopul indeplinirii contractuale privind comenzile lansate catre:

–      Companiile de transport alese pentru livrarea produselor comandate sau returnarea produselor refuzate ori transmise de catre clienti in vederea reparatiilor sau operatiunilor de intretinere

–       Furnizorilor de servicii de gestiune contabila

–       Furnizorilor de servicii de dezvoltare software a platformei destinata plasarii comenzilor.

–       Furnizorilor de servicii de tip emailing sau transmitere de SMS-uri

–       Autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare

 

 

Drepturile utilizatorilor privind datele personale colectate

SC ELECTRIC WHEELS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  ale Legii nr.506/2004 privind pelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

– Dreptul de a cere, in mod gratuit SC ELECTRIC WHEELS SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale;

– Dreptul de a cere SC ELECTRIC WHEELS SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Regulamentul 679/2016;

– Dreptul de a cere SC ELECTRIC WHEELS SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

– Dreptul de a cere SC ELECTRIC WHEELS SRLsa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

– Dreptul dumneavoastra de a notifica in scris SC ELECTRIC WHEELS SRL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept este aplicabil doar clientilor persoane fizice si nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul sau punctele noastre de lucru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

– Dreptul de acces si interventie asupra datelor personale.

– Dreptul de portabilitate a datelor

– Dreptul de a va adresa justitiei

– Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: contact@quickvolt.ro.

www.quickvolt.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.quickvolt.ro,va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.quickvolt.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

Fiind de acord cu prezentul document,utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.